Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs gündem özeti terörist chp Covid19 bugünün gündemi enflasyon AİLE kılıçdaroğlu rusya pkk

2019’da Erkekler Mercan Rengi Giyecek!

Her Aralık ayında önümüzdeki yılın rengini açıklayan Pantone, 2019 yılının rengini canlı mercan (living coral) olarak ilan etti. Enerji ve ilham veren aynı zamanda da sıcak bir renk olan canlı mercan şimdiden gardıroplarda yerini almaya da başladı.


Erkek moda sektöründe de kendini daha çok göstermeye başlayacak olan mercan rengi gömlek, hırka, kazak, kravat, papyon gibi ürünlerin yanı sıra aksesuarda da sıcak dokunuşunu hissettirecek. Özellikle mercan renginin tonlarıyla kol ve yaka kısımlarda kullanılan ekoselerde erkeklere sade ama şık bir görünüm kazandıracak.

Tudors Gömlekte yeni koleksiyonunda yer alan mercan rengi ürünlerle erkeklerin hem iş hem de günlük stilinde kullanabilecekleri alternatif modeller sunuyor. Modayı ve trendleri kadınlar kadar yakından takip eden erkekler sezona daha renkli parçalarla merhaba diyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.