Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu HAVA HAREKATI DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı cumhurbaşkanı ak parti genişletilmiş il başkanları toplantısı İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ (ECLAC CUMA GÜNÜ kredi ihracı cumhurbaşkanı erdoğan bıst 100 endeksi

23 Nisan’da Muhteşem Program Podium Ankara’da!

Düzenlediği farklı ve adından söz ettiren etkinlikleri ile Ankara’nın gözde merkezi olmayı sürdüren Podium Ankara Alışveriş Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hazırladığı muhteşem programla 20-21 ve 23 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlıyor olacak.


EN SEVİLEN ÇİZGİ DİZİ KRAL ŞAKİR PODIUM’A GELİYOR !

Her yaş grubuna hitap eden son dönemlerin sevilen ve popüler  CARTOON NETWORK çizgi dizisi Kral Şakir en sevilen karakterleri  Podium Ankara Alışveriş Merkezi sahnesinde olacak.Podium Ankara Alışveriş Merkezi;  Final Okulları işbirliği ‘nde 20-21 Nisan tarihlerinde saat 13.00-15.00-18.00 seanslarıyla  düzenlediği bu etkinlikle ,tüm Ankaralıları ,uzun süredir bekledikleri bu özel show için  bir araya getirecek.Katılan çocuklar hem karakterlerin sahne performansını izleyecek,hem de birlikte Kral Şakir şarkıları söyleyip dans edecekler.
Üstelik Kral Şakir  karakterinin çizeri Karikatürist ,çocukların çok sevdiği VAROL YAŞAROĞLU Kral Şakir etkinliği öncesi, imza  için Podıum Ankara’da olacak.
20 Nisan saat 11.00-12.30 saatlerinde özel imza  etkinliği ile hem Kral Şakir kitapları ve t-shirtlerini imzalayacak hem de minik hayranları ile biraraya gelicek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.