Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye ak parti yunanistan abd vakıfbank milli eğitim bakanlığı

A Millilerin Yeni Sponsoru- Rexona

Rexona, A Milli Erkek Basketbol Takımının ana sponsorluğunu üstlendi.

Türkiye Basketbol Federasyonu yetkililerinin katılımı ile Rexona’nın A Milli Erkek Basketbol Takımı ana sponsorluğu ve EuroBasket 2017 etkinlik sponsorluğu lansmanı düzenlendi.

A Milli Erkek Baketbol takımına sponsor olan ilk kişisel bakım markası olduklarını dile getiren Unilever Kişisel Bakıdan Sorumlu Pazarlama Direktörü Alper Eroğlu, “‘Seni Asla yarı yolda bırakmaz’ sloganımızla önümüzdeki dönemde a Milli Erkek Basketbol Takımı’nın her hareketinde yanında olacağız. Avrupa Basketbol Şampiyonası EuroBasket 2017’nin de etkinlik sponsorluğunu üstlendik. Bu şampiyonada da milli takımımızın geçmiş başarılarını tekrarlayacağına inanıyor ve yeni heyecanları hep birlikte yaşamak üzere milli takımımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Lansmanda A Milli oyuncuları Doğuş Balbay, Semih Erden ve Sinan Güler’in yer aldığı reklam filmi de gösterildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.