Öne Çıkanlar AİLE Covid19 Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli gündem özeti kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Uğur Ozan Gazioğlu

A101 Turkiye Istihdam Sampiyonu...

Türkiye’nin en yaygın marketi A101, 47.000 çalışanı ile Türkiye istihdam şampiyonu oldu.

Capital ve Ekonomist Dergileri tarafından 5 Nisan 2019 tarihinde Levent Wydham Otel’de düzenlenen “İstihdam ve Büyüme Zirvesi” kapsamında Türkiye’nin en fazla istihdam yaratan 10 şirketi seçildi. Törende, A101, 47.000 çalışanı ile Türkiye’nin en fazla istihdam yaratan şirketi seçildi. Ödülü, A101 adına A101 CEO’su Erhan Bostan aldı.

Ödül değerlendiren Erhan Bostan, “Tamamı yerli sermayeli bir şirket olarak ülke ekonomisine istihdamla da katkıda bulunmak bizim için büyük gurur. A101, aynı zamanda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından da üç yıldır en fazla istihdam yaratan şirketi olarak da ödüllendiriliyor. Sadece istihdam değil kadın ve engelli istihdamı da Türkiye birincisiyiz. Önümüzdeki yıllarda da daha fazla istihdam yaratarak bu ödülü taşımaya devam etmek istiyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
A101Erhan Bostan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.