Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan bugünün gündemi terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

ABank'ın VOV Hesabı Uygulamaya Geçti

ABank, günlük vadeli mevduat özelliklerine sahip tasarruf ürünü “VOV Hesap” ile yüzde 14’lük “Avantajlı Faiz Oranı” sunuyor. Bu hesapla vade bekleme, vade bozulma sorunları olmadan, istendiği an havale/EFT, otomatik ödeme, bireysel kredi, KMH ve kredi kartı ödemeleri yapabilme imkânlarını tek hesaptan sunuluyor.
 
 Ayrıca VOV Hesap ile vade bozulmadan, havale/EFT, otomatik ödeme işlemleri gerçekleştirilebilirken; bireysel kredi, kredili mevduat hesabi ve kredi kartı ödemeleri de yapılabiliyor. VOV’un tanımlandığı vadesiz hesap, ATM’den görüntülenebiliyor, hesaptan para çekilebiliyor ya da hesaba para yatırılabiliyor.

 Yüzde 14’lük Avantajlı Faiz Oranı

 VOV hesabında, yüzde 14’lük avantajlı faiz oranı hesabın açılması ile başlıyor ve 60 gün boyunca sabit kalıyor. Avantajlı faiz oranından yararlanabilmek için minimum 2 bin TL bakiye ile açılan hesapta, maksimum 500 bin TL’ye kadar ürünün tüm özelliklerinden faydalanılabiliyor. Üstelik 90 gün boyunca internet bankacılığından yapılan EFT ve havalelerden ücret alınmıyor. Ürünün ayrıca, döviz birikimlerinde USD için yüzde 2,75 ve Euro için yüzde 1,25 faiz oranları bulunuyor.
.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.