Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

ABank Yeni Nesil Şube Konseptine Devam Ediyor

ABank, Odaklı Bankacılık vizyonunun en önemli bileşenlerinden birisi olan yeni nesil şube uygulamalarının son örneğini, İstanbul Kozyatağı Şubesi’nde hayata geçirdi.

ABank, Odaklı Bankacılık stratejisi doğrultusunda uygulamaya koyduğu ve yeni nesil mimari konseptte inşa edilen “danışman şube” projesine devam ediyor. İzmir Ege Şubesi’nden sonra, İstanbul AND Plaza’daki Kozyatağı Şubesi de yeni nesil şube konseptiyle hizmet vermeye başladı. Şubenin açılış kokteylinde, ana hissedar The Commercial Bank (Q.S.C.) ve Anadolu Grubu’nun üst düzey yöneticileri ile bankanın önemli iş ortakları bir araya geldi. ABank, Odaklı Bankacılık vizyonunun en önemli bileşenlerinden birisi olan yeni nesil şube uygulamalarının son örneğini, İstanbul Kozyatağı Şubesi’nde hayata geçirdi.

Kurumsal, ticari ve bireysel müşterilere modern bir ortamda, profesyonel ve bire bir hizmet deneyimini yaşatmak için kurgulanan yeni nesil şube konsepti; lounge konforundaki dinlenme alanları, özel görüşme odaları, teknolojik altyapısı ve iç mimari özellikleriyle alışılageldik banka şubesi algısından tamamen ayrışıyor.


ABank CEO’su Müge Öner, etkinlik sonrasında yaptığı açıklamada, Odaklı Bankacılık vizyonunun bir yansıması olan yeni nesil şube konseptinin, müşterilerin beklentisi ve bankanın hedefleri doğrultusunda tüm şubelere uygulanmaya devam edeceğini belirtti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.