Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tüik tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

ABank’ı Geleceğe Taşıyacak “Yönetici Adayları” Seçildi

ABank, “2017 MT (Management Trainee)” programı kapsamında 23 genç yönetici adayını kadrosuna dâhil etti.
 
Türk bankacılık sektöründe çeyrek asırdır varlığını sürdüren ABank, “MT 2017 Programı” kapsamında geleceğin yönetici adaylarını, İK portalları ve üniversitelerin kariyer-mezun kulüpleriyle birlikte çalışarak belirledi.
 
Seçim aşamasında, Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden mezun 3.000’e yakın aday, yetenek sınavı, vaka çalışması, kişilik envanteri ve bir dizi mülakat sürecinden geçti. 4 aşamada gerçekleşen bu sürecin sonunda başarılı olan adaylar, ABank ailesine katılarak 3 ay sürecek yoğun bir eğitim sürecine başladı.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan ABank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Durul Selçuk, bu program ile ABank’ın geleceğine yön verecek yönetici adaylarını organizasyonlarına dâhil ettiklerini vurgulayarak şunları ekledi: “Bir kurum için tüm işe alım süreçleri son derece önemlidir. Bununla birlikte, MT programları gibi süreçler çok daha yüksek bir dikkat ve özen gerektiriyor. Seçim sürecine bankamız üst düzey yöneticilerinin bizzat dâhil olmasının, bu programa verdiğimiz önemi net şekilde yansıttığını düşünüyorum. Gerçekleştirdiğimiz bu özel yönetici yetiştirme programına katılan 23 genç arkadaşımızın, ABank’ın gelecekteki hedeflerine ulaşmasında önemli bir role sahip olacağına inanıyorum.“
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.