Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak

Abdi İbrahim’in 'İksir' Programı Başvuruları Başladı

Abdi İbrahim’in Genç Yetenek Geliştirme Programı İksir’in başvuruları başladı. Hayatı iyileştirmeye kariyerinden başlamak isteyen yetenekleri arıyor.

Şirket açıklamasına göre, kariyerinde ilk ve en önemli adımı atacak yetenekleri, beslenip gelişimlerini sağlayacak, kariyerlerinde dönüşüm yaratacak bu yolculuğun sonunda, kariyerlerine yön verecek deneyimler genç yetenekleri bekliyor.



adresinden başvuru yapan genç yetenekler, ikinci aşamada kendilerine gönderilen vaka sorusunu ve devamında yetenek testlerini çözecekler. Değerlendirmelerden sonra yetenekler Abdi İbrahim’de, şirket kültürünü deneyimleyecekleri, yöneticileriyle tanışacakları bir gün geçirerek, yapılacak yabancı dil testi ve mülakatlardan sonra başarılı olan 15 yetenek önce yarı zamanlı olarak çalışmaya başlayacak ve süreci başarıyla



”İş Hayatında İhtiyaç Duydukları İksiri Sunduk”



Programın yeteneklere iş hayatına başlarken ihtiyaç duydukları ‘İksir’i sunduğunu belirten Abdi İbrahim İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hakan Önel, “Hayatı iyileştirmek ve sihirli dönüşümler yaratma,  yeni şeyler denemeyi, cesaret, tutku ve sorumlulukla her gün öğrenmeyi gerektirir. İksir programını bu cesarete ve yeteneğe sahip genç yetenekler için tasarladık” açıklamasında bulundu.



16 Şubat tarihine kadar başvuruların alınacağı programda, üniversiteden lisans ya da lisansüstü programlarından mezun ya da en geç Şubat 2017’de mezun olacak adayların başvurması bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.