Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Acer ve Starbreeze İş Ortaklığında Anlaştı

Acer Inc. ve Starbreeze AB, Sanal Gerçeklik(VR) ve Baş Üstü Ekran(HMD) projelerinin tasarımı, üretimi, promosyonu, pazarlaması ve satışı için ortak teşebbüslerinin onaylandığını duyurdular.

Firmalar arasında eşit olarak paylaşılacak 800 milyon Yeni Tayvan Doları (25 milyon USD) nominal sermaye ile Tayvan’da kurulacak şirkete geçici olarak Acer Starbreeze Corporation adı verildi. Acer ve Starbreeze sermaye gereklilikleri ve planlanan programa göre ortak teşebbüse aşamalı olarak anapara aktarımı yapacaklar.

Acer Inc. Kurumsal Başkanı ve CEO'su Jason Chen konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Starbreeze ile ortak teşebbüsümüz Acer’in birinci sınıf kullanıcı deneyimlerini pazara zamanında getirmeye olan bağlılığını vurgulamaktadır. Starbreeze’in endüstri lideri Sanal Gerçeklik teknolojisi ile Acer’in donanım ve bilgi işlemdeki oturmuş deneyimini bir araya getirerek, StarVR ile sanal gerçeklik deneyimlerini yeni ufuklara taşıyacağız.

Starbreeze AB CEO'su Bo Andersson Klint ise şe şekilde konuştu: "Acer ile stratejik uyumumuz StarVR HMD'yi kalite, yönetim ve pazar erişimi açılarından katlanarak geliştirecektir. Birlikte, sanal gerçeklik teknolojisinin sınırlarını zorlamaya devam edeceğiz. StarVR başlığı için Acer üretim ortaklığı, konum merkezli eğlence için IMAX ile ortak teşebbüsümüz ve Smilegate ile içerik platformu işbirliğimiz ile artık sanal gerçeklik merkezlerimiz için mükemmel bir ekosisteme sahibiz.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.