Öne Çıkanlar AİLE bahçeli kasımpaşa fidase orman ve su işleri bakanlığı tüketici fiyat endeksi mustafa sağır .ist mevlüt çavuşoğlu akdeniz üniversitesi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ankara

Acıbadem Ankara Hastanesi’nde Tatbikat

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü- İl Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü katılımı ile Acıbadem Ankara Hastanesi’nde gerçekleşen bir tatbikat yapıldı. Tatbikatta önlem amacı ile hastaların acil servis alanına tahliye edilmesi gerçekleştirildi. Tahliye sonrasında ise acil servis ünitesinde görevli ekiplerin triyaj çalışmaları ile hastaların uygun alanlarda tedavilerinin devam etmesi sağlandı.

Gerçekleştirilen tatbikatta; tahliye sırasında tıbbi acil durum gelişen hasta yakını için Mavi Kod anonsu verildi ve Mavi Kod ekipleri olay yerine ulaşarak hastaya müdahale etti. Tüm birimlerin görevlerini çok kısa sürede yerine getirdiği tatbikatta; hastane güvenliği, tahliye ve tıbbi acil durum kod tatbikatları başarıyla tamamlanmış oldu.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.