Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan Hakkari HAVA HAREKATI kızılay operasyon başbakan binali yıldırım ekonomi haberleri

Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürlüğü'ne Tahsin Güney Atandı

4 ülkede, 22 hastane, 15 tıp merkezi ile bir dünya markası olan Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürlüğü görevine, Tahsin Güney atandı. 2008 yılında Acıbadem ailesine katılan ve farklı pozisyonlarda çalışan Güney, son 5 yıldır Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Acıbadem Sağlık Grubu’nun Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Tahsin Güney’in genel müdürlük atamasıyla ilgili şunları söyledi; “Uzun yıllar grubumuzda önemli görevlerde bulunmuş olan Tahsin Güney’e yeni görevinde başarılar diliyorum. İnanıyoruz ki, kendisi Acıbadem Sağlık Grubu’nun büyüme ve gelişmesinde önemli katkılar sunacaktır.” dedi. 

Tahsin Güney kimdir?

1989 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Tahsin Güney, yüksek lisans eğitimini 1999 yılında Londra City University Matematik Okulu'nda Aktüeryal Bilimler ve İstatistik Bölümü'nde tamamladı.

Sosyal Sigortalar Kurumu'nda 1990-2000 yılları arasında Müfettiş olarak çalışan Tahsin Güney, 2000-2005 yılları arasında aynı kurumda Finansman ve Aktüerya Daire Başkanlığı görevinde bulundu. Sosyal güvenlik reform hazırlıkları ve uygulama çalışmaları ile emeklilik sistemi, genel sağlık sigortası ve sosyal güvenlik kurumunun yeniden yapılandırılmasında görev aldı. 2005-2008 yılları arasında Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcılığı, Başkan Vekilliği ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevlerini yürüttü.

2008 yılında Acıbadem Sağlık Grubu bünyesine, Planlama ve İş Geliştirme Direktörü olarak katılan Tahsin Güney, 2013 yılında Bölgesel Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı oldu. Tahsin Güney, evli ve iki çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Niyazi ATAY 5 yıl önce

Hâyırlı olsun yeni görevinde de üstün başarılar dilerim yolun acıkolsun ALLAHIM Yar ve yardımcın olsun .. sevgiler

Avatar
Emine Güney 5 yıl önce

Yeni görevinde başarılar dilerim

Avatar
Veysel güney 5 yıl önce

Yeni gòrevinzde başarılar temen lı ediyorum hayırlı olsun