Öne Çıkanlar azerbaycan Kent diyarbakır pkk Ayyuka eNBE akbank bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istanbul çin

Adese’den Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na Tam Destek

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na, yıl sonuna kadar 100 farklı üründe en az yüzde 10 indirim uygulayarak, destek veriyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ekonomide dengeleme stratejisi kapsamında hayata geçirilen ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na bir destek de İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese’den geldi. Adese, yıl sonuna kadar 7 şehirdeki tüm mağazalarında geçerli olacak şekilde 100 farklı üründe en az yüzde 10 indirim yapma kararı aldı.

“Ekonomik mücadele konusunda devletimizin atacağı tüm adımları destekliyoruz”

Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na mağazalarındaki 100 farklı üründe en az yüzde 10 indirim yaparak destek vereceklerini ifade eden Adese Genel Müdürü Ahmet Özkürkçüler, “Adese olarak, Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından başlatılan ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’nı destekliyor, geçmişte defalarca başardığımız gibi, bu süreci de birlik ve beraberlik anlayışı içinde hareket ederek yeniden geride bırakacağımıza yürekten inanıyoruz. Bu inançtan hareketle, biz de Adese olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek 7 şehirdeki tüm mağazalarımızda başta Mercek, Restore ve Gabol gibi özgün markalarımız, meyve-sebze, et ve et ürünleri, şarküteri ve unlu mamuller gibi taze ürün grupları olmak üzere diğer tüm ürün gruplarında 100 farklı üründe yıl sonuna kadar en az yüzde 10 indirim uygulayacağımızı, bugün olduğu gibi bundan sonra da her türlü ekonomik mücadelede devletimizin atacağı adımları destekleyeceğimizi kamuoyunun bilgilerine sunarız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Adeseİttifak Holding
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.