Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Afrin Komatsu MSB Koca Dünya MHP lideri Bahçeli bugünün gündemi

Adidas Yeni Mağazasını Akmerkez’de Ünlü Futbolcu Bafétimbi Gomis İle Açtı

Yeni satış noktası açılışlarına 2019 yılında da devam eden adidas Türkiye, İstanbul’un en seçkin alışveriş merkezlerinden biri olan Akmerkez’de yeni bir mağaza açtı. Bugün gerçekleştirilen açılışa 2017-18 sezonunda Galatasaray’da da forma giyen ünlü Fransız futbolcu Bafétimbi Gomis katıldı.

adidas’ın Akmerkez’de açtığı mağaza, sahip olduğu 185 metrekarelik alanda markanın en yeni ve en popüler ürünlerine yer veriyor. Şehrin gmail hesap al merkezinde yer alan yeni mağazasında adidas, sportif şehirli tüketicilerine yönelik tüm ürün çeşitliliğini yansıtıyor.

Trendleri belirleyenlerin tercihi olan günlük yaşam markası adidas Originals ürünleri Akmerkez mağazada geniş bir yelpazede sunuluyor. adidas’ın lider teknolojilerini kullanarak tasarladığı, konfor ve rahatlık sunan Performans ürünleri de Akmerkez mağazasında yer alıyor.

Anahtar Kelimeler:
AdidasBafetimbi Gomis
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.