Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Adidas’ın Marka Elçisi Zeynep Bastık Oldu

Küresel çapta, farklı alanlarda pek çok ünlü isimle iş birliği yapan adidas, Türkiye’de de son zamanların ünlü ve sevilen ismi Zeynep Bastık ile anlaştı.Sporun yaşamları iyi yönde değiştirme gücüne inanan adidas marka elçisi Zeynep Bastık ile önümüzdeki dönemde yeni projelere imza atacak.

Yepyeni ürünleri ve projeleriyle 2019 yılını geride bırakan adidas Türkiye, 2020 yılına marka elçisi olarak iş birliğine gittiği Zeynep Bastık ile dinamik bir başlangıç yapıyor. adidas Türkiye, yeni marka elçisi, oyuncu ve şarkıcı Bastık ile çeşitli platformlarda gençleri merceğine aldığı projelere imza atacak.

adidas ile yaptığı uzun soluklu iş birliğine dair Zeynep Bastık, “Adidas çocukluğumdan beri bana ilham veren markalardan biri oldu. Yıllar önce parti temalı 50. yıl Originals reklam filminde, müziğine ve stiline hayran olduğum onlarca ismi aynı videoda gördüğümdeki heyecanımı hala hatırlıyorum. Sahneye çıktığım günler tepeden tırnağa Originals giydiğimde kendimi hem rahat, şık ve özgür hissederdim. Şimdi ben de Adidas’ın marka elçilerinden biri oldum! Bu benim için çok ayrı bir gurur. Adidas’la birlikte çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Bizi takipte kalın :)” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Adidas
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.