Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Akbank Beş Yıla Kadar Konut Kredisi Faiz Oranlarını Aylık Yüzde 0,99’a İndirdi

Akbank, Konut Kredisi faizi oranlarını düşürdü.Akbank 60 aya kadar olan vadelerde Konut kredisi faiz oranını yüzde 0,99'a çekti.
Akbank’tan yapılan açıklamaya göre banka 60 aya kadar olan vadelerde konut kredisi faiz oranlarını %0,99’a indirdiğini açıkladı. Detaylı bilgi ve başvuru için Akbank Şubeleri, 444 4 253 Büyük Kimizi Hat ve akbank.com’a ulaşılabileceği belirtilen açıklamada Akbank’ın ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza uygun ödeme koşullarıyla desteğini devam ettireceği bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.