Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Kovid19 Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Akbank’tan MTV Ödemelerine Taksit  Müjdesi

Akbank, Motorlu Taşıt Vergisi (MTV)kampanyası ile motorlu taşıtlar vergisi ödemesini 31 Ocak’a kadar Akbank kredi kartları ile yapanlara taksit ve avantaj imkânı sunuyor.

MTV’yi Akbank Direkt’ten ödeyenler, seçili Samsung akıllı telefonlarda yüzde 25’e varan indirim kazanırken. Akbank, kullanıcılarına MTV ödemelerini www.gib.gov.tr, Akbank Direkt İnternet, Akbank Telefon Şubesi, Akbank ATM’leri veya Akbank Şubeleri üzerinden Akbank kredi kartları ile yapanların, alt limit olmaksızın 4 taksit fırsatı sunarken, kampanya kapsamında MTV ödemesini www.gib.gov.tr üzerinden NEO ile  20 TL Chip-para imkanı kazandırıyor..

“MTV Ödemelerinde Birçok Fırsatı Bir Arada Sunuyoruz”

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin,  MTV yazıp, 4566'ya göndermeleri yeterli olurken, Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu kapsama ilişkin “Müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırma hedefiyle MTV ödemelerinde birçok fırsatı bir arada sunuyoruz. MTV kampanyamız kapsamında pratik bir şekilde işlem yapabilmenin yanı sıra, taksit ve indirim avantajları da sağlıyoruz” açıklamasında bulundu.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.