Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Akfen Holding'den  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne ilişkin mesaj paylaştı. Akın, “Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğine duyduğumuz sonsuz güvenle işlerimize odaklanmayı ve bu ülke için değer yaratmayı sürdürdük. Gelecekte de milletimizin birlik ve beraberliğini sağlayan gücün hiçbir zaman tükenmeyeceğine inancımız tamdır” ifadelerinde bulundu.

15 Temmuz 2016’da yaşanan darbe girişimini Türkiye Cumhuriyeti’nin dönüm noktalarından biri olarak nitelendiren Akın, “Tarihimize yakışır biçimde ortaya koyduğumuz güçlü milli irade ve sağduyuyla bertaraf etmemizin birinci yıldönümündeyiz. Bu büyük badireyi Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında omuz omuza vererek çok kısa sürede atlattık. Yol göstericimiz Cumhuriyetimizin en temel yapıtaşı demokrasi oldu” ifadelerini kullandı.

“Her Zaman, Her Yerde Demokrasi ve İstikrarın Savunucusu Olduk”

Geçen bir yıllık süreçte Akfen Holding olarak yatırımlarına, hedeflerine ve projelerine hiçbir alanda ara vermeden devam ettiklerini vurgulayan Akın, şunları söyledi:

“Her zaman, her yerde demokrasi ve istikrarın savunucusu olduk, bu alanda hiçbir zaman taviz vermedik. Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğine duyduğumuz sonsuz güvenle işlerimize odaklanmayı ve bu ülke için değer yaratmayı sürdürdük. Gelecekte de milletimizin birlik ve beraberliğini sağlayan gücün hiçbir zaman tükenmeyeceğine inancımız tamdır. Bu güç, gelecek nesillerimizi de 15 Temmuz gibi hain olaylara karşı uyanık tutacaktır.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Cumhuriyetimizin kuruluşundan bugüne, bütünlüğümüz ve demokrasimiz için kahramanca mücadele verirken yaşamını yitiren tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.