Öne Çıkanlar AİLE bahçeli kasımpaşa YDG-H güney kore orman ve su işleri bakanlığı mustafa sağır .ist mevlüt çavuşoğlu akdeniz üniversitesi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ankara

Aksigorta'dan 12 Tehlikeli Hastalığa Güvence

Aksigorta’nın “Hayata Devam” Sigortası, günümüzde çok sık karşılaşılan başta kanser olmak üzere tedavi maliyeti yüksek ve uzun süre hastaları çalışmaktan alıkoyabilen 12 hastalığa karşı güvence sunuyor.

Aksigorta, “Hayata Devam” Sigortası ile kanser, böbrek yetmezliği, kalp, karaciğer, akciğer ve pankreas organ nakli ameliyatları, körlük, MS, parkinson, alzheimer, 3. derece yanık, işitme kaybı, uzuv kaybı, kalp kapakçığı ameliyatı ve aort ameliyatları için hastalığın teşhisinin hemen ardından sunduğu tazminat ile sigortalılarına tedavi masrafları için destek oluyor. Hastaların çalışma yaşamına zorunlu olarak ara vermeleri durumunda gelir kaybını telafi ederek kişinin tedaviye ve sağlığına odaklanmasına yardımcı olan “Hayata Devam Sigortası”, 60 yaşına kadar yaptırılabiliyor, poliçe 70 yaşına kadar yenilenebiliyor.



Yıllık 199 TL’den başlayan farklı prim seçenekleri bulunan Aksigorta “Hayata Devam” Sigortası ödenen prim doğrultusunda 35.000 TL’den başlayan farklı teminat tazminat seçeneği sunuyor.
Aksigorta “Hayata Devam” ürünü sahibi sigortalılar, anlaşmalı hekim ve kliniklerde yılda 1 kez diş hekimi muayenesi, alt-üst çene diş taşı temizliği, diş röntgen filmi hizmetlerini içeren Avantajlı Diş Paketi hizmetinden de ücretsiz olarak yararlanabiliyorlar.

“HAYATA DEVAM” KAPSAMINDAKİ HASTALIKLARIN GÖRÜLME SIKLIĞI HER GÜN ARTIYOR…

Sağlık Bakanlığı verilerine göre, Türkiye’de yılda ortalama 163 bin 500 kişiye, günde ise 450 kişiye kanser tanısı konuluyor. Erkeklerde en sık görülen kanserler akciğer ve prostat kanseri iken, her dört kadından birinde görülen meme kanseri kadınlarda en sık görülen kanser türü.
2016 yılı verilerine göre Türkiye’de 3.423 kişiye böbrek, 69 kişiye kalp, 22 kişiye akciğer, 1.396 kişiye karaciğer, 6 kişiye ise pankreas nakli gerçekleştirildi. Bugün nakil için 20 bini aşkın kişi böbrek, yaklaşık 800 kişi kalp, 2 bini aşkın kişi karaciğer, yaklaşık 300 kişi ise pankreas bekliyor. Yaklaşık 600 bin Alzheimer hastasının bulunduğu ülkemizde 110 bin civarında Parkinson hastası bulunuyor ve bu sayıya her yıl 10 bin kişi ekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.