Aktif Bank’a ‘En İyi Uyum Projesi’ Ödülü

Aktif Bank, The Banker tarafından düzenlenen “Technology Projects Of The Year 2017” ödül yarışmasının “Uyum” kategorisinde süreç ve iç sistemler yapısının yönetildiği Rise Platformunda “En İyi Proje” ödülünü almaya layık görüldü.

Aktif Bank, “Rise Platform” uygulaması ile dünyanın finans alanında önde gelen yayınlarından The Banker Dergisi’nin “2017 Yılının En İyi Uyum Projesi” ödülünü almaya hak kazandı.
 
Tüm iş akışlarının, süreçlerinin elektronik ortamda yaratılmasına ve kayıt altına alınmasına olanak sağlayan Rise platformu ile bankanın olası riskleri ve buna bağlı kontrol noktaları sistem üzerinden yönetilebileceği belirtiliyor. Ayrıca, söz konusu platform ile mevzuata ilişkin düzenlemelerin içeriği elektronik ortamda kaydedilerek; süreç, risk ve bunlara bağlı kontrollerin mevzuata uygunluğu da sistemsel olarak yapılabildiği ifade edildi.
 
Aktif Bank, 2014 yılında ise yine The Banker tarafından düzenlenen Deals of The Year Yarışması’nda Avrupa Bölgesinde “Yılın İslami Finansman İşlemi” kategorisinde de birincilik ödülüne layık görülmüştü.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.