Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi soner çetin binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia

Albaraka Türk Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesinde

Türkiye’nin ilk katılım bankası Albaraka Türk, Great Place to Work firması tarafından düzenlenen ve en iyi işverenlerin seçildiği Recognition programı kapsamında; “En İyi İşveren Sertifikası”nı almaya hak kazanırken, 2000 kişiden fazla çalışanı olan şirketler kategorisinde Türkiye’nin en iyi işverenleri 2019 ödülünü alarak, Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesine girdi. Banka ayrıca insan kaynakları dijital dönüşüm ödülüne de layık görüldü.


Türkiye’nin ilk katılım bankası Albaraka Türk, Great Place to Work firması tarafından düzenlenen ve en iyi işverenlerin seçildiği Recognition programı kapsamında; adını Türkiye’nin en iyi işverenleri listesine yazdırarak sertifika almaya hak kazanırken, Türkiye’de bu yıl 7’inci kez açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri-2019” listesinde 2000 kişiden fazla çalışanı olan şirketler kategorisinde Türkiye’nin en iyi işverenleri 2019 ödülünün sahibi oldu. Albaraka Türk aynı zamanda insan kaynakları dijital dönüşüm ödülüne de layık görüldü.

En İyi İşveren Markası: Albaraka Türk

Great Place to Work Enstitüsü her yıl 7 bine yakın işletme ve 16 milyondan fazla çalışanı dahil ettiği analizleri ile kurum kültürü alanında dünyada gerçekleştirilen en geniş çaplı araştırma olma özelliğini taşıyor. Enstitü aynı zamanda güçlü kurum kültürüne sahip ve çalışanları tarafından en iyi işveren olarak tanımlanan şirketleri sertifikalandırıyor. Albaraka Türk de, Great Place to Work Enstitüsü tarafından yürütülen Albaraka çalışanlarının mevcut kurum kültürü hakkındaki algılarının ölçümlendiği Çalışan anketi (Trust Index) ve İK uygulamalarının analiz edildiği iş yeri kültürü (Culture Audit) analizlerini başarı ile tamamladı.

Bu kapsamda Enstitüden “En İyi İşveren Sertifikası” alan Albaraka Türk, bu yıl Türkiye’de 7’inci kez açıklanan, farklı sektör ve kategorilerde birçok şirketin katıldığı great Place to Work araştırma sonucunda, “Sahip olduğu güven odaklı ve insani dokunuşa sahip kurum kültürü” ile Türkiye’nin en iyi işverenleri 2019 ödülünü aldı.

“Bu başarıyı sürdürülebilir kılmayı hedefliyoruz”

Konuya ilişkin olarak değerlendirmede bulunan Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku, “Albaraka Türk olarak daha iyi bir kurum kültürü oluşturmak ve çalışanlarımızla birlikte katılım bankacılığına yakışır, yüksek güven kültürüne sahip bir iş yeri kültürünü inşa etmek amacıyla başlattığımız güven yolculuğumuzun ilk adımı olan Great Place to Work Recognition programına katıldık. Program kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Great Place to Work firması tarafından ‘En İyi İşveren Sertifikası”nı almaya hak kazandık. “Türkiye’nin En İyi İşverenleri – 2019 listesinde de sahip olduğumuz güven odaklı insani dokunuşa sahip kurum kültürümüz ile Türkiye’nin en iyi işverenleri 2019 ödülünü aldık. Albaraka Türk olarak elde etmiş olduğumuz bu başarıyı ileriki yıllara daha güçlü bir kurum kültürü ile hareket etmemizin ve sürdürülebilir olmasının ilk adımı olarak algılıyoruz” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.