Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Allergan’ın Göz Sağlığı İş Birimi Direktörlüğüne  Ebru Ansel Faralyalı Atandı

Global biyofarmasötik şirketi Allergan’ın Göz Sağlığı İş Birimi Direktörlüğü görevine Ebru Ansel Faralyalı atandı.

Global merkez ofisleri Dublin (İrlanda) ve New Jersey’de (ABD) yer alan Allergan; yenilikçi ilaçlar, tıbbi cihazlar ve biyolojik ürünler geliştirmek, üretmek ve tüm dünyadaki hastalarına sunmaya odaklanan Allergan’ın Göz Sağlığı İş Birimi Direktörlüğü görevine Ebru Ansel Faralyalı getirildi.

Ebru Ansel Faralyalı Kimdir?

2002 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra iş hayatına Ernst&Young’da Kıdemli Denetçi Yardımcısı olarak başladı. 2004-2007 seneleri arasında Pepsi&Co’da Marka Uzmanı Asistanı olarak görev aldı.

Sağlık sektörüne 2007 yılında Pfizer’da başlayan Faralyalı, sırasıyla Ürün Yöneticisi ve Grup Ürün Yöneticisi pozisyonlarında çalıştıktan sonra nadir hastalıklar, yenilikçi ilaçlar, inflamasyon ve immünoloji alanlarında çeşitli üst düzey görevlerde bulunduğu Pfizer Avrupa’ya atandı. Faralyalı, Allergan’a geçmeden önce en son Pfizer Avrupa’da İmmünoloji ve İnflamasyon alanlarından sorumlu Doğu Avrupa Bölge Direktörlüğü görevini yürütüyordu.

Ebru Ansel Faralyalı, Ekim 2017 tarihi itibariyle Allergan Türkiye’de Göz Sağlığı İş Birimi Direktörü olarak görev yapmaya başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.