Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Alman-Türk İş Çevreleri "2. Yaz Partisi" Etkinliğinde Buluştu

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği 2. Yaz Partisi 3 Mayıs 2019 Cuma akşamı Lucien Arkas Bağları’nda, Alman Başkonsolosluğu’nun himayesi altında gerçekleştirildi.

25 yıldır Türkiye ile Almanya arasında ticaret ve sanayinin gelişmesi yönünde bir köprü kuran ve uluslararası bağlantıları ile bu doğrultuda çalışmalar yapan Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası, 2011’den bu yana İzmir Bürosu ile de hizmet vermekte.

2. YAZ PARTİSİ

Bu yıl ikincisi düzenlenen partinin açılışında Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Markus C. Slevogt “Ege bölgesinde Alman ve Türk ekonomik ilişkilerinin gelişmesi için büyük bir potansiyel bulunmaktadır. İzmir’in önümüzdeki yıllarda sanayi bölgesi olarak giderek daha da önemli bir rol oynayacağını düşünüyoruz ve bu doğrultuda üyelerimize networking imkanı sunduğumuz bu etkinliğimize Ege iş çevrelerinin gösterdiği yoğun ilgiden dolayı çok memnunuz.”  şeklinde konuştu.

İzmir Alman Başkonsolosu Dr. Rainer Lassig etkinlik açılışında şöyle konuştu: ”Yaz partisinin bu yıl da yine himayemde gerçekleşmesinden sevinç ve onur duyuyorum. Bu akşam kutlamamız gereken bir başka konu ise çeşitli ve geniş kapsamlı Türk-Alman ekonomik ilişkilerimiz. Ülkemin Türk-Alman ilişkilerine verdiği büyük önemin bir göstergesi de Ankara Büyükelçiliği’mizin Ekonomi ve Ticaret Bölüm Başkanı Sayın Friedo Sielemann ve İstanbul Başkonsolosluğumuzun Daimi Temsilcisi Sayın Stefan Graf’ın bugün İzmir’de aramızda olmalarıdır.” dedi. 

Etkinliğin Ana Sponsoru, AKG Termoteknik Sistemler Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Özdemir ise ” Özel soğutma çözümlerinde dünya lideri teknoloji kuruluşu olan AKG (Autokühler-Gesellschaft), bu yıl 100. yılını kutluyor ve AKG’nin Türkiye’deki hikayesi yaklaşık 30 yıl önce başlamıştır. Bu süre AKG tarihinin neredeyse dörtte üçünü oluşturmaktadır. Firmamız 12 farklı ülkenin yanı sıra Türkiye’de de faaliyet göstermektedir. Bu da Alman-Türk ekonomi ve iş ortaklığının birbirine ne kadar yakından bağlı olduğunun en önemli göstergesidir.” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.