Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan erdoğan Hakkari HAVA HAREKATI başbakan binali yıldırım kızılay atatürk operasyon

Alpet Türkiye’de Genel Müdür Yardımcılığına Kemal Uludağ Atandı

Altınbaş Holding’in akaryakıt dağıtım sektöründeki iştiraki Alpet’in Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Kemal Uludağ atandı.

Türkiye genelinde 400 istasyon ile faaliyet gösteren Alpet, istikrarlı büyümesine akaryakıt dağıtım sektörü alanında 13 yıllık tecrübeye sahip Kemal Uludağ ile devam edecek.

Kemal Uludağ kimdir?
2000 yılında Florida Metropolitan University işletme bölümünü tamamlayan Kemal Uludağ, Adana İncirlik Amerika hava üssünde tercümanlık yaparak iş hayatına başladı. Enerji sektörüne ise 2004 yılında Petrol Ofisinde Saha Müdürü olarak girdi. 2005 yılında Alpet ailesine katılarak sırası ile Saha Müdürlüğü, Ticari ve Endüstriyel Satışlar Müdürü ve son olarak Marmara bölge Müdürlüğü görevini yürüten Kemal Uludağ, 1 Haziran 2017 tarihi itibariyle Alpet Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.