Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi Kalp Krizi Sebepleri Yeşim Arı Kimdir

Altınhas Holding ALBANK ile KKTC’de Yeni Bir Yatırıma İmza Atıyor

Altınhas Holding, bankacılık sektöründeki yeni yatırımı ALBANK ile dünya standartlarında hizmet sunmayı hedefliyor.
 
Bankacılık faaliyetlerine Lefkoşa’daki Merkez Şube ile başlayacak olan ALBANK, sonrasında yeni şubelerle hizmet ağını genişletip finansal ürün ve hizmetlere erişimi kolaylaştırmayı planlıyor. ALBANK, KKTC’de sunacağı finansal hizmetlerle bireyler ve iş dünyasının ihtiyaçlarını karşılarken, bankacılık sisteminde rekabetin ve finansal hizmetlerin gelişmesine ve istihdama önemli katkılar sağlayacak.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Altınhas Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, şunları dile getirdi: 
 
“Altınhas Holding olarak, ALBANK ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki en önemli yatırımımıza imza atıyoruz. ALBANK ile Kuzey Kıbrıs halkının finansal ihtiyaçlarını doğru şekilde analiz ederek, onlara dünya standartlarında finansal hizmetler sunacağız. Kuzey Kıbrıs halkının rahatlıkla erişerek, bankacılık hizmeti alacakları ALBANK’ı, açacağımız yeni şubelerle ülke genelinde yaygınlaştıracağız. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Doğu Akdeniz’de çok önemli bir yere sahip. Kuzey Kıbrıs’a yaptığımız sermaye yatırımı ve sağlayacağımız finansal hizmetlerle yalnızca sanayide değil, eğitim, sağlık ve turizm alanlarındaki faaliyetlerin de gelişimine katkıda bulunarak, ekonomiye katma değer sağlamayı hedefliyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.