Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Covid19 Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Vergi

Anadolu Sigorta Turbo Jet İle 5 Saniyede Hasar Ödeyecek

Anadolu Sigorta konut poliçelerinde hasar ödemelerini saniyelere indiren Turbo Jet ismiyle yeni bir mobil uygulama geliştirdiğini açıkladı. Anadolu Sigorta Genel Müdürü İlhami Koç, konut poliçelerindeki cam kırılması, makine kırılması ve elektronik cihaz hasarlarını kapsayan Turbo Jet uygulaması ile Sigortam Cepte üzerinden hasar bildirimi yapan Anadolu Sigortalıların, bin TL’ye kadar olan hasar ödemeleri, bildirimden saniyeler sonra gerçekleştireceklerini söyledi.

Teknolojiden her geçen gün daha çok faydalandıklarını ve Turbo Jet’ten önce raporlama süreçlerinin etkisiyle hasar ödemelerinin 5 güne kadar sürdüğünü belirten İlhami Koç şu bilgileri verdi: “Turbo Jet, faturalı hasarların mobil uygulamamız üzerinden aracısız ve kâğıtsız olarak bize iletilerek, saniyeler içinde ödenmesini sağlayan bir yenilik. Normal süreçte, sigortalı, hasar durumunda önce acentesini veya çağrı merkezini arayarak ihbar kaydı açtırıyordu. Hasarlanan cam ya da elektronik cihazın onarımı gerçekleştikten sonra, onarım faturasını şirketimize iletiyor, ardından dosya sonuçlandırılıyordu. Bu süreç ortalama 5 gün sürmekteydi. Artık, Turbo Jet ile sigortalı, önceden hasar dosyası açtırmaya gerek duymadan onarım faturasını Sigortam Cepte uygulamamız üzerinden yükleyebiliyor, ihbar kaydını otomatik olarak oluşturabiliyor. Belirli kriterlere uygun olan dosyaların tazminat ödemesi azami 5 saniye içinde sigortalının hesabına aktarılıyor. Turbo Jet de bunun son örneklerinden. Konut sigortaları kapsamında başlattığımız Turbo Jet’in kapsamını, önümüzdeki dönem daha çok kişiye ulaşacak şekilde genişletmeyi planlıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.