Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi

AnadoluJet 9. Yaşını Çok Özel Bir Kampanya İle Kutluyor
23 Nisan 2008 tarihinde, 5 uçaktan oluşan filosuyla yola çıkan ve bugün 32 uçakla Anadolu’yu bir uçtan bir uca bağlayan AnadoluJet, 9. yaşına özel bir kampanya hazırladı.

AnadoluJet yolcuları 22-24 Nisan 2017 tarihleri arasında satın alacakları gidiş-dönüş biletler ile 23 Mayıs -22 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirecekleri uçuşlarında, diledikleri bir yönde 1 TL’ye uçabilecek.
AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları hakkındaki ayrıntılı bilgiye 444 25 38 numaralı çağrı merkezinden ya da anadolujet.com adresinden ulaşabilirsiniz.
9-11 Haziran tarihleri kampanya kapsamı dışındadır.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.