Öne Çıkanlar terörist MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Ankara'dan Frankfurt, Berlin, Viyana Ve Amsterdam'a Direkt Seferler Başlayacak

Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) girişimleri sonucunda Türk Hava Yolları (THY), 29 Ekim’den itibaren Frankfurt, Berlin, Viyana ve Amsterdam’a Esenboğa’dan direkt seferler başlatacak.

ATO yönetiminin, Esenboğa Havalimanı’ndan yurt dışına direkt uçuşların artırılması konusunda sürdürdüğü girişimler sonuç buldu. Türk Hava Yolları (THY), 29 Ekim’den itibaren Frankfurt, Berlin, Viyana ve Amsterdam’a Esenboğa’dan direkt seferler başlatacak. THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı, Ankaralıların yıllardır beklediği yurt dışına direkt uçuş haberini, ATO Başkanı Gürsel Baran ile birlikte düzenlediği ortak basın toplantısında verdi.

DİREKT UÇUŞLAR 29 EKİM’DE BAŞLIYOR

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Frankfurt’a, 30 Ekim’de Berlin’e, 31 Ekim’de Viyana’ya, ardından da Amsterdam’a Ankara’dan direkt uçuşların başlayacağını açıklayan Aycı, “Hayırlı uğurlu olsun. Türk Hava Yolları bütün bu şehirlere yaz-kış direkt uçacaktır. Artık bu uçakları birlikte dolduracağız” ifadelerini kullandı.

“ANKARA’NIN POTANSİYELİNE İNANIYORUZ”

ATO Başkanı Baran’ın Ankara’dan yurt dışına direkt uçuşların artırılması konusundaki çabalarını öven Aycı, “Gerçekten çetin müzakereler geçirdik. Başkanım bizi öyle bir sıkıştırdı ki mecburen bazı çalışmaları daha da öne alıp derinleştirdik. Ankara’yı Anadolu’nun dünyaya açılan bir penceresi olarak görme vizyonuna biz de inanıyor ve destek veriyoruz” açıklamasında bulundu.

Uçağın kargo kısmını doldurmak için de Ankaralı iş adamlarına sorumluluk düştüğüne dikkat çeken Aycı, “Biz inanıyoruz ki uçaklarımız Ankaralı iş adamlarının yeni başarı öykülerine sahne olacak. Sizden beklentimiz, bizim de aracılığımızla ihracat rakamlarını artırmanız” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.