Ankara Optimum AVM Ziyaretçileri Hafta Sonu Eğlenceye Doyacak

Kaliteli alışverişin merkezi Ankara Optimum AVM, 22-23 Haziran Kare Takımı etkinliği, 23 Haziran’da ise Tuğçe Kandemir konseri ile ziyaretçilerine keyifli bir hafta sonu yaşatacak.


Birbirinden eğlenceli ve her kitleye hitap eden etkinlikleriyle “Ankara Optimum Yaz Festivali” hız kesmeden devam ediyor. TRT Çocuk kanalının sevilen çizgi filmi Kare Takımı kahramanları, Kuti, Aypa, Rupi, Enda Ankara Optimum’a konuk olacak. Eğlendirirken öğreten Kare Takımı karakterleri, minik misafirlerine unutamayacakları bir hafta sonu yaşatacak.

Tüm çocukların ücretsiz olarak katılabileceği Kare Takımı etkinliği, 22 Haziran saat 12.00-14.00-16:00 ve 18:00, 23 Haziran tarihinde ise 13.00 ve 15.00 saatlerinde Ankara Optimum AVM etkinlik alanında gerçekleşecek.


Ankaralılar, Tuğçe Kandemir şarkılarıyla yazın keyfini çıkaracak


Bu Benim Öyküm ve Gülü Soldurmam şarkılarıyla geniş kitlelere ulaşan ünlü şarkıcı Tuğçe Kandemir, 23 Haziran akşamı Ankara Optimum AVM’de müzikseverlerle bir araya gelecek. Kandemir, popüler şarkılarını saat 18.30’da Ankara Optimum AVM ziyaretçileri için seslendirecek.

Ankara Optimum AVM ziyaretçileri için ücretsiz olan konser öncesi Ankara Optimum AVM sosyal medya hesaplarında sürprizler takipçileri bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.