Öne Çıkanlar pkk bugünün gündemi azerbaycan Kent diyarbakır suriye Ayyuka eNBE akbank cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istanbul

Arkas Holding: Milli Dayanışmanın Yanındayız

Arkas ve iştiraki TIL ortaklı Marport Liman İşletmeleri,  Milli Dayanışma Kampanyası’na toplamda 3,3 Milyon TL destek verdi. 

Ana iş kolları olan denizcilik, liman işletmeciliği ve lojistik hizmetlerinin yanında tüm iştirakleri ile Kuzey Afrika, Batı Avrupa ve Güney Akdeniz’e uzanan bir coğrafyada, toplam 23 ülkede 61 ofisi ve 7 bin 300 çalışanı ile uluslararası bir holding olan Arkas, tedarik zincirinin aksamadan devam etmesini sağlamak adına hizmetlerini kesintisiz  sürdürürken, bu sürecin en az hasarla atlatılmasına destek olmak üzere kendine düşen sorumluluğu yerine getirmek için çalışıyor.  

Yüzyılı aşan tarihlerinde hep bu coğrafyanın kendilerine verdiği güç ve inançla hareket ettiğini  belirten Arkas Holding; “Kenetlenmenin, birlik olmanın  daha da önem kazandığı bu zorlu günlerde geçmişte olduğu gibi bugün de halkımızın ve devletimizin yanında olmaya devam ediyoruz. İstihdama olan katkımız bundan sonra da devam edeceği gibi ülkemizin uluslararası sulardaki temsilcisi olmayı da sürdüreceğiz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’na; Arkas Holding adına 2 Milyon TL, iştiraklerimizden TIL ortaklı Marport Liman İşletmeleri adına 1,3 Milyon TL olmak üzere toplamda 3,3 Milyon TL destek vermeyi milli bir görev olarak kabul ediyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti olarak dayanışma, anlayış ve iş birliği ile bu zorlu süreçten de yine aynı değerlerle ve güçlenerek çıkacağımızı biliyoruz” diyerek ve Milli Dayanışma Kampanyasına verdiği desteğin altını çiziyor. 

#EvdeKal‘manın önemine vurgu yapan Arkas Holding, içinden geçilen bu zor dönemde, başta sağlık çalışanları olmak üzere, sahada büyük bir fedakarlıkla çalışan tüm vatandaşlara minnettarlığını sunuyor. 

#GeçecekTürkiyem 
#BizBizeYeteriz" açıklamasında bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.