Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler Cansu İvecen

Arzum Spora ve Sporcuya Olan Desteğini Sürdürüyor

Arzum, 4 Nisan’da başlayıp 16 Nisan’a kadar devam edecek olan 16.Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası’nın co-sponsoru olarak spora ve sporcuya olan desteğini sürdürmeye devam ediyor.

Arzum, Türkiye Tenis Federasyonu denetim ve gözetiminde gerçekleşen Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası’na iki yıldır co-sponsor olarak dahil oluyor. Daha önce de Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası’nın ana sponsorluğunu yapan Arzum, Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası’nda kategori birincilerine vereceği ödüllerle spora ve sporcuya olan desteğini sürdürmeye devam ediyor. 16 yıldır farklı şehirlerde düzenlenen Hülya Cup Tenis Turnuvaları bu yıl 4 Nisan tarihinde Hülya Avşar ve Sinan Akçıl’ın açılış maçıyla başladı. T.E.D. Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen  Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası 16 Nisan  tarihinde yapılacak kapanış maçıyla sona edecek.

Hülya Cup Tenis Turnuvaları’ndan elde edilen gelirlerin tamamı burs fonlarına aktarılarak, bugüne kadar 200 den fazla başarılı, yetenekli ve dar gelirli aileye sahip gence tenis bursu sağlayarak spora teşvik ediyor. Hülya Cup  2014 itibari ile başarılı üniversite öğrencilerini de burs kapsamına dahil ederek desteklerini daha geniş bir kitleye yaymayı amaçlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.