Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları tesk genel başkanı bendevi palandöken enflasyon abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş fırat kalkanı

Aşkın “İzler”i, Aşkın Gününde Panora’da!

Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi, sevginin ve aşkın günü 14 Şubat’ta da Ankaralıların buluşma noktası olacak. Şarkılardan, şiirlerden ve görsellerden oluşan hayata dair bir yolculuğa eşlik etmek, aşkın “İzler”ini takip etmek isteyenler, farklı ve yaratıcı bir etkinlikte bir araya gelecek. 


Aşk üzerine yazılmış onlarca şarkının, şiirin hikâyesine tanıklık edilebileceği; buzukinin, klasik gitarın, akustik gitarın, neyin ve ritim sazların muhteşem uyumuyla ruhların dans edeceği “İzler” gösterisi Panora misafirleriyle buluşacak. Hepsi birbirinden değerli 7 ismi bir araya getiren etkinlik, Sevgililer Günü’nü müzikle ve edebiyatla geçirmek isteyenleri ağırlayacak. Âşık Veysel’den, Cemal Süreya’ya, Ahmed Arif’ten Orhan Veli’ye kadar edebiyatımızın kıymetli isimlerinden eserlerin hayat bulacağı gösteriyle izleyenler keyifli dakikalar geçirecek. 

“İzler” gösterisinin yanı sıra 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel, 3 kadın müzisyenden oluşan ve yaylı çalgıların aşk notalarına eşlik edeceği “Triolin” konseri ile 1890 yılında ilk çıkan aşk filminden 2019’a kadar hayatımıza dokunmuş aşk filmlerinin kolajı da “Geçmişten Günümüze Aşk Filmleri Gösterimi”nde Panora misafirleri ile buluşacak. Etkinlikler 16.30-20.00 saatleri arasında Piri Reis’te gerçekleşecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.