Öne Çıkanlar chp Covid19 tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd fetö AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici istanbul büyükşehir belediyesi CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül bm aselsan Koronavirüs

Atlantis Botanik Bahçe’de Müzik Şöleni

Alışveriş severlerin uğrak noktası Ankara Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Botanik Bahçe Yaz Konserleri ile ziyaretçilerine müzik şöleni yaşatacak.

JLL tarafından yönetilen Ankara Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, gelenekselleşen Botanik Bahçe Yaz konserleriyle Ankaralılara unutulmaz yaz akşamları yaşatacak.
Ankara Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, düzenlediği etkinliklere hız kesmeden devam ediyor. Batıkentliler Atlantis’in fırsatları ile alışveriş yaparken; düzenlenen birbirinden keyifli ve eğlenceli organizasyonlarla yazın keyfini müzik şöleniyle çıkaracak. Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi her Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günü Botanik Bahçe’de keyifli konserlere imza atacak, Ankaralılar her tarzdan sanatçılara yer verilen konserlerle müzikle buluşacak.


Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Batıkentlilerin; hipermarketten tekstile, elektronikten yapı ürünlerine, yeme-içmeden eğlenceye kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, birçok yerli ve ulusal markaya ev sahipliği yapıyor. 10 salonlu Cinemaximum sinemaları, 4.000 m²’lik bölgenin tek yaşam ve spor merkezi Atlantis Sports Center, 17.000 m²’lik Botanik Bahçe, 7.500 m²’lik su oyun havuzlarıyla ziyaretçilerinin göz zevkine de hitap ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.