Öne Çıkanlar İyi Parti kosgeb çin  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri BGMP 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası Emirates NBD Bank PJSC 1 Haziran 2021 tarihine kadar Ankarada uygulanacak koronavirüs önlemleri Alkın Kalkavan 20202021 Sezonu Süper Lig 9. Hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu. Kara liste

Atlantis’te 23 Nisan Geleneği Değişmiyor!

Alışveriş severlerin uğrak noktası Ankara Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 23 Nisan’da yine çocuklar için eğlencenin adresi oluyor.

JLL tarafından yönetilen Ankara Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 6. Geleneksel 23 Nisan Çocuk Şenliği’yle çocuklara unutulmaz bir gün yaşatmaya hazırlanıyor.

Açıldığı günden bugüne, küçük ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği türlü etkinliklerine ev sahipliği yapan Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 6. Geleneksel 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında: Animasyon Show, Maskot Show, Balon Show, Kukla Show ve Yarışmalarla çocuklar için unutulmaz bir 23 Nisan Şenliği’ni hazırlıyor. 23 Nisan günü Saat 13.30’da başlayacak birbirinden eğlenceli etkinliklere bütün çocuklar davetlidir.

Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Batıkentlilerin; hipermarketten tekstile, elektronikten yapı ürünlerine, yeme-içmeden eğlenceye kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, birçok yerli ve ulusal markaya ev sahipliği yapıyor. 10 salonlu Cinemaximum sinemaları, 4.000 m²’lik bölgenin tek yaşam ve spor merkezi Atlantis Sports Center, 17.000 m²’lik Botanik Bahçe, 7.500 m²’lik su oyun havuzlarıyla ziyaretçilerinin göz zevkine de hitap ediyor. 

Anahtar Kelimeler:
23 Nisan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.