Öne Çıkanlar 8 Eylül 2023 Cuma Gündem Özeti Dr. Mustafa Aydın lg teknoloji eset vize serbestliği rus uçakları geri çekiliyor Enerji Yatırımları Takip ve Koordinasyon Kurulu türkiyede kaç işsiz var toplu iş sözleşmesi yeni akite saldırı bahçeli güney kore

Atlasgobal: İngiltere Yolcuları Yasaktan Etkilenmedi

Atlasgobal, İngiltere uçuşlarında başlatılan elektronik cihaz taşıma yasağına karşı getirdiği uygulamasıyla yolcuların mağdur olmasını engelledi.

Şirketten yapılan açıklamada, Londra / Stansted varışlı seferlerinde, medikal cihazlar hariç boyutları 16 cm x 9,3 cm x 1,5 cm’den büyük cep telefonu ve akıllı telefonlar, tabletler, laptoplar ve bu cihazlara ait tüm çevre birimleri / aksesuarlarının  kabin içinde taşınması otoriteler tarafından yasaklandığı bildirildi. Atlasglobal, bu yasak kapsamında başlattığı uygulama ile İngiltere’ye uçacak tüm yolcular Atatürk Havalimanı’nda elektronik cihazlarını biniş kapısına kadar yanlarında taşımakta ve elektronik cihazlar Atlasglobal yetkilileri tarafından teslim alındığını duyurdu. Teslim alınan cihazların ise, korunaklı özel çantalarda muhafaza edilerek  iniş sonrası yolculara teslim edildiğini açıkladı.


 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.