Öne Çıkanlar İyi Parti kosgeb çin  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri BGMP 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası Emirates NBD Bank PJSC 1 Haziran 2021 tarihine kadar Ankarada uygulanacak koronavirüs önlemleri Alkın Kalkavan 20202021 Sezonu Süper Lig 9. Hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu. Kara liste

AvivaSA Genel Müdürlüğüne Fırat Kuruca Atandı

AvivaSA Genel Müdürlük görevine; AvivaSA’nın Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fırat Kuruca atandı.

Bireysel emeklilik ve hayat sigortaları sektörünün lideri AvivaSA Emeklilik ve Hayat’da bayrak değişimi yaşandı. 2005 yılından bu tarafa Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Fırat Kuruca, Genel Müdürlük görevine atandı.

Kuruca’dan boşalan AvivaSA Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine ise, Aksigorta Mali İşler ve Hasar Fonksiyonlarından Sorumlu Genel Müdür yardımcısı Erkan Şahinler getirildi.
2007 yılından bu yana AvisaSA Genel Müdürlüğünü yürüten Meral Eredenk Kurdaş ise, Sabancı Holding İnsan Kaynakları Grup Başkanlığı görevine atandı.
Organizasyon değişikliği 1 Ocak 2017 tarihi itibarıyla yürürlüğe girecek.


Fırat Kuruca Kimdir?
Kuruca, Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi. İş hayatına 1989 yılında başladı ve yurtdışında ve Türkiye’de, finans ve idari işler alanlarında çeşitli görevlerde bulundu. AvivaSA’ya 2005 yılında Finans’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak katıldı. Kuruca’nın 25 yıllık iş deneyimi bulunuyor.


.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.