Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat abd

AVON Ticari Pazarlama Direktörlüğü’ne Esen Mestan Kocatürk Atandı

130 yıldır var olan AVON’un yeni Ticari Pazarlama Direktörü Esen Mestan Kocatürk oldu.

Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünde, yüksek lisansını ise Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nde tamamlayan Esen Mestan Kocatürk, çalışma yaşamına Total’de Tedarik ve Risk Yönetimi departmanında başladı.  2007 yılında AVON ailesine katılan Kocatürk, 2010 yılında AVON İngiltere’de Kategori Müdürü oldu ve 6 yıl boyunca kategori yönetimi, marka yönetimi, aktivasyon ve iletişim süreçlerini yürüttü. İngiltere deneyiminin ardından Türkiye’ye döndüğünde önce Tüketici Pazarlama Müdürü, ardından da Kampanya Pazarlama Kıdemli Müdürü olarak görev yapan Kocatürk, bundan sonra çalışmalarını Ticari Pazarlama Direktörü olarak sürdürecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.