AVON Türkiye’nin Satış Direktörlüğü Görevine Gökçen Faiz Getirildi

133 yıldır güzelliğe değer katan ve 1993 yılından bu yana Türk kadınlarının en çok bildiği ve kullandığı güzellik markaları arasında ön sıralarda yer alan AVON Türkiye’nin Satış Direktörlüğü görevine Gökçen Faiz getirildi.


AVON çatısı altında 2011 yılından bu yana hizmet veren Gökçen Faiz’in, hâlihazırda vekaleten yürüttüğü Satış Direktörlüğü görevine asaleten ataması gerçekleşti.

Gökçen Faiz kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Gökçen Faiz, kariyerine 2009 yılında Pirelli Lastikleri Pazarlama Uzman Yardımcısı olarak başladı. Gökçen Faiz daha sonra AVON ailesine katılarak önce Türkiye’de,ardından İspanya’daki Ticari Pazarlama ekibinde çeşitli roller üstlendi. 2015 yılında Türkiye’ye dönen Gökçen, İş Geliştirme yapısı altında Ticari Aktivasyon ekibinin liderliğini aldı. Gökçen Faiz son olarak satış ekibi bünyesinde Ticari Aktivasyon ve Satış Operasyonları Grup Müdürü olarak görevini yürütmekteydi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.