Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

Avon Yeni Genel Müdürü Orkun Gül oldu

130 yıldır güzelliğe değer katan ve 1993 yılından bu yana Türk kadınlarının en çok bildiği ve kullandığı güzellik markaları arasında ön sıralarda yer alan AVON’da yeni genel müdür, Orkun Gül oldu. İki yıldır şirketin Satış Direktörlüğünü yürüten Orkun Gül, görevi 1 Ocak 2017 tarihi itibariyle devralacak.


Genel Müdürlük görevini Gül’e devreden Angela Cretu ise AVON’un Orta Avrupa Grup Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Orkun Gül Kimdir?

“Üniversite giriş sınavında Türkiye üçüncülüsü olarak kazandığı Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden 2003 yılında onur öğrencisi olarak mezun olan Orkun Gül, çalışma yaşamına Procter&Gamble’da başladı. 7 yıl boyunca Pazar Araştırmaları Müdürü, Eczane Kanalı Satış Müdürü, Geleneksel Kanal Satış Müdürü ve Zincir Mağazalar Müşteri Yöneticisi olarak görev yaptı. AVON ailesine 2010 yılında düzenlenen, üst düzey yönetici adaylarına yönelik Global Satış Akademisi programı kapsamında dahil olan Orkun Gül, 5 yıl yürüttüğü bölge satış grup müdürlüğü görevinin ardından 2015 yılında Satış Direktörü olarak atandı. 1981 doğumlu olan Gül, evli ve 3 çocuk babasıdır..”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.