Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan erdoğan Hakkari HAVA HAREKATI başbakan binali yıldırım kızılay ekonomi haberleri atatürk

Avrasya Tüneli Geçiş Ücreti Garanti Bankası’ndan da Ödenebiliyor

 İstanbul’da iki kıta arasında en kısa yol olarak ulaşımı rahatlatan Avrasya Tüneli için Garanti Bankası ile yapılan işbirliği sonucunda, bankanın sürücülere sunduğu ödeme kolaylıklarına bir yenisi daha eklendi. Avrasya Tüneli’ni kullanan sürücüler, ihlalli geçiş yapmaları halinde geçiş ücretini www.avrasyatuneli.com adresinin yanı sıra Garanti Bankası şubelerinden ya da mobil ve internet bankacılığı hizmetlerinden kolayca ödeyebiliyor.
 
Avrasya Tüneli ve Garanti Bankası arasında yapılan işbirliği ile sürücüler geçiş ücretlerini ve ihlalli geçiş cezalarını, Garanti Bankası’nın tüm şubelerinin yanı sıra mobil şube ve internet bankacılığı hizmeti ile 7 gün 24 saat kolayca ödeyebiliyor. Mobil şube ve internet bankacılığı ile ödeme hizmetinin ardından gişeden ödeme hizmeti de iki gün önce başladı.

Sürücüleri Cezadan Kurtaran Ödeme Hizmeti

HGS ve OGS hesaplarında yeterli bakiye olmayan, herhangi bir otomatik ödeme sistemine dâhil olmayan ve ihlalli geçiş yapan sürücüler, plaka, kimlik veya vergi numaralarıyla geçişlerini sorgulayarak, Garanti Bankası’nın ödeme kanallarından veya www.avrasyatuneli.com web sitesi üzerinden güvenli şekilde hızlı ve kolayca ödeyebiliyor. Avrasya Tüneli’nden ihlalli geçiş yaptıktan sonraki 15 gün içerisinde geçiş ücretini ödeyen sürücülerin 6001 sayılı Kanun 30. maddesi gereği uygulanan cezai işlemi de engellemesi mümkün olabiliyor.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.