Öne Çıkanlar deprem meclis KENAN DOĞULU gülben ergen tarkan Ebru Gündeş ambulans kıbrıs KADRO 2016 yıl bütçesi paris İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu

AXA Sigorta’da Üst Düzey Atama

AXA Sigorta’nın Satış ve Pazarlama Başkanlığına, sektörde 20 yıla yakın tecrübesi bulunan Firuzan İşcan atandı.

Türkiye’de sigorta sektörünün öncülerinden AXA Sigorta’nın Satış ve Pazarlama Başkanlığı koltuğuna 2 Mayıs 2018 itibarıyla Firuzan İşcan atandı. Firuzan İşcan; şirketin Bölge Müdürlüklerinin yönetimi, dağıtım kanallarının satış ve pazarlama faaliyetlerinden, acente satış geliştirme ve performans yönetimi, banka ve finansal kurumlar, sağlık ve hayat emeklilik satış, müşteri şikayet yönetimi ve pazarlama departmanlarından sorumlu olacaktır.

Firuzan İşcan kimdir?

1997 yılında Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra aynı üniversiteden master derecesi alarak araştırma görevlisi olan İşcan, sigorta sektörüne 2001 yılında adım attı. 2001 – 2016 yılları arasında Allianz Sigorta’da Sistem ve Güvenlik Mühendisliği, Bölge Müdürlüğü, Otomobil Bayileri/Acente Satış Grup Müdürlüğü, Pazarlama Grup Müdürlüğü, Müşteri Stratejilerinden Sorumlu Pazarlama Direktörlüğü görevlerini üstlenen İşcan, 2016 yılında Almanya’daki Allianz Genel Merkezi’nde Müşteri ve Dağıtım Kanalları Deneyimi Global Başkanı ve 2017 yılında Allianz Worldwide Partners Türkiye CEO’su olarak kariyerine devam etti. Firuzan İşcan İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.