BankPozitif’ten Dövizini Bozdurarak Kredi Taksiti Ödeyenlere Faiz İadesi

BankPozitif, döviz kurlarına ilişkin kampanyaya destek vererek kredi taksitini döviz bozdurarak ödeyen müşterilerine, ödedikleri kredi taksitlerinin faizini iade ediyor.

Yeni nesil bankacılığın adresi BankPozitif, artan döviz kurlarına karşın başlatılan döviz bozdurma kampanyasına destek vererek BankPozitif’te bulunan dövizini bozdurup kredi ödemesi yapan müşterilere, aylık taksitinin 250 TL’ye kadar olan faiz tutarını iade edecek.

İster hesaptaki dövizi bozdur, İster hesaba döviz aktardıktan sonra bozdur…

BankPozitif müşterileri hesaplarında bulunan dövizi ya da hesaplarına aktardıkları dövizi bozdurduktan sonra taksit ödemesi yaparak kampanyadan faydalanabiliyorlar. Ardından BankPozitif, ödenen taksitin faiz ödemesinin250 TL’ye kadar olan kısmını ödeme yapan müşterisine iade edecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.