Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Bayer’den Göz Hastalıklarının Tedavisinde İşbirliği

Bayer, Finlandiya merkezli ilaç salım teknolojisi ve ilaç geliştirme alanında uzman DelSiTech şirketi ile yeni bir işbirliğine imza attı. İşbirliği ve Teknoloji Lisans Anlaşması kapsamında DelSiTech’in dünya çapındaki Silica Matrix ilaç salım platformu, Bayer’in oftalmoloji alanına yönelik bileşikleri için kullanılacak.
 
“Göz İçi İlaç Salımını Gerçekleştirmek En Büyük Sorun”
 
Yapılan açıklamada, başarılı bir şekilde göz içi ilaç salımını gerçekleştirmenin,  oftalmolojik hastalıklar için yeni tedaviler geliştirmede karşılaşılan en büyük zorluklardan biri olduğuna dikkat çeken Bayer İlaç Yönetim Kurulu Üyesi ve İlaç Geliştirme Başkanı Prof. Andreas Busch, “Bu anlaşma, farklı göz hastalıklarına yönelik yenilikçi tedavi çalışmalarımızı destekliyor. DelSiTech ile yapılan bu ortaklık, Bayer’in oftalmoloji alanında ileri düzeyde bilimsel işbirlikleri geliştirerek hastaların yaşam kalitelerini arttırma taahhüdünün altını çiziyor” dedi.  DelSiTech CEO’su Leino, Bayer ile gerçekleşen ortaklığın kendileri için büyük gelişme olduğunun altını çizerek şunları söyledi:
 
“Bu gelişmeyi, Silica Matrix teknolojimizin değerlendirildiği başarılı ve uzun soluklu bir işbirliği takip ediyor. Bu işbirliği için Bayer’in bizi teknoloji ortağı olarak seçmesinden ötürü oldukça mutluyuz. Bu durum aynı zamanda ilaç salım uygulamalarında talep edilen biyoçözünür silica maddesinin potansiyelini de ortaya koyuyor.”
 
Açıklamada,gerçekleşen ortaklığın  hastaların yaşam kalitesini arttırma amacıyla Bayer’in oftalmoloji alanında işbirliklerinin devam edeceğine yönelik taahhüdünü vurgularken, işbirliği kapsamındaki projelerin tüm geliştirme ve ticarileştirme maliyetleri için kaynak sağlıyor olacaklarını bildirdi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.