Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

Bayram Ettiren Krediler Garanti BBVA’da

Garanti BBVA, çalışanların, esnafın ve emeklilerin bayram öncesinde artan ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmesi amacıyla, bayrama özel 60 aya varan vadelerle ‘Bayram Kredisi’ fırsatını sunuyor. Bayram heyecanını yaşayanların her türlü alışverişine ve esnafın bu dönemde artan ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla, 16 Ağustos’a kadar devam edecek kampanya kapsamında cazip fiyat ve uzun vade seçenekleri kullanıcıları bekliyor. Krediye Garanti BBVA şubeleri, Garanti BBVA İnternet/Mobil ve Garanti BBVA Anında Kredi Hattı (444 0 335) üzerinden kolayca başvurulabiliyor.

Bayram kredisi hakkında bilgi veren Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, “Banka olarak, yaklaşan bayram hazırlıkları için müşterilerimizin her türlü ihtiyacını karşılamalarına katkı sağlamak üzere cazip koşullar sunan kredi kampanyamızı devreye aldık. Gerek bireysel müşterilerimizin gerekse esnafımızın bu dönemdeki ihtiyaçlarını gidermeleri amacıyla uygun faiz ve 60 aya varan vade seçenekleri sunuyoruz. Müşterilerimiz diledikleri kanaldan krediye hızlı ve kolayca başvurabilir, şubeye gitmeden hesaplarına aktarılan krediyi kullanmaya başlayabilir. Garanti BBVA olarak müşterilerimizin bayramını kutlarken, tüm özel günlerde olduğu gibi yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.