Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Begüm Nalcı Danone Türkiye Ve Ortadoğu Bölgesi İK Direktörü Oldu

Begüm Nalcı, Danone Türkiye ve Ortadoğu Bölgesi İş Destek Birimi İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine atandı.

Danone Türkiye ve Ortadoğu Bölgesi İş Destek Birimi İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Begüm Nalcı atandı. Nalcı, yeni görevinde, Danone Türkiye ve Ortadoğu Bölgesi’nde faaliyet gösteren Sütlü Ürünler, Su ve Uzman Beslenme Ürünleri iş birimleri ile İş Destek Birimi’nin Yetenek Kazanımı, Ücretlendirme ve Yan Haklar, İşveren Markası, Öğrenme ve Gelişim, Transformasyon, İK Teknoloji ve Verimlilik fonksiyonlarından ve Kapsayıcı Çeşitlilik faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Begüm Nalcı Kimdir?

İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun olan Begüm Nalcı, Adecco Grup ve Henkel gibi global firmalarda çeşitli İnsan Kaynakları rollerini üstlendikten sonra 2014 yılında Danone Nutricia Anne Bebek Beslenmesi’nde İnsan Kaynakları İş Ortağı olarak göreve başladı ve 2016 yılında Danone Türkiye İş Destek Birimi Yetenek Yönetimi ve İşveren Markası Müdürü olarak görevini sürdürdü. Begüm Nalcı, 2018 yılından bu yana Danone Paris merkez ofiste Global Kıdemli Yetenek Müdürü olarak, sorumlu olduğu fonksiyonların tüm ülkelerdeki direktör işe alımları, yetenek yönetimi, yedekleme planları ve kapsayıcı çeşitlilik stratejisi süreçlerini yürütmekteydi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gergo 3 yıl önce

Bu atamadan sonra Turkiye Danone'de cok fazla kisi istifa etmeyi tercih etmistir.