Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

Beylikdüzü Migros AVM’de Hediye Çarkı Bu Kez Babalar Günü İçin Dönüyor

Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi, gelenekselleşen hediye çarkı etkinliğiyle 15-16 Haziran tarihlerinde Babalar Günü için hediyeler dağıtıyor. Aynı gün içerisinde toplam 350 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçiler Hediye Çarkı’nı çevirip hediyelerden birinin sahibi oluyor.

Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi’nde Hediye Çarkı bu kez babalar günü için dönüyor. 15-16 Haziran tarihlerinde Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi, Babalar Günü vesilesiyle Hediye Çarkı ile ziyaretçilerine sürpriz hediyeler dağıtıyor. 15-16 Haziran tarihlerinde aynı gün içerisinde Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi mağazalarından yapılan toplam 350 TL ve üzeri alışverişler, Hediye Çarkı’nda hediyeye dönüşüyor. AVM’nin birinci katında yer alan çekiliş masasına gelerek alışveriş fişlerini beyan eden tüm ziyaretçiler, Hediye Çarkı’nı bir kez çevirme hakkı kazanıyor. Kampanyanın hediyeleri arasında Dufy, Boyner ve Migros’tan hediye çekleri, Mado, Big Mamma’s ve Paşa Fırını’ndan menüler gibi birçok sürpriz hediyeler yer alıyor.

Anahtar Kelimeler:
Babalar Günü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.