Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal

Beymen Akmerkez Kapanıyor

1994 yılında 'megastore' konseptiyle açılan Beymen Akmerkez, bayrağını Boyner'e teslim edeceğini duyurdu.

160'tan fazla yabancı markayı Türkiye'yle buluşturan Beymen Akmerkez, cafesi, kozmetik ve home konseptleri ve kusursuz alışveriş deneyimi felsefesiyle, Türkiye perakende sektörüne ilham verdi. Bir başka deyişle Türkiye gerçek anlamda ilk megastore mağazacılık konseptiyle Beymen Akmerkez’de tanıştı.

Ocak 2016 itibarıyla Akmerkez'deki Beymen mağazası, bayrağını Boyner Holding'e teslim edeceğini duyurdu. Boyner Grup, Akmerkez'de sürprizlerle dolu, yaşam ve sokaktan ilham alan, çok farklı segmentlerden prestijli Türk ve dünya markalarını, farklı bir mimari ve servis anlayışıyla buluşturacak “Phoenix” kod adlı yeni projeyle Eylül 2016’da hayata geçecek.

Beymen'den yapılan açıklamada, "Ocak 2016 itibarıyla Akmerkez lokasyonundaki bayrağımızı, Boyner Holding’e teslim ediyoruz. Boyner Grup, mağazacılık sektöründe yeni bir devrime ev sahipliği yapmak üzere bu lokasyondaki çalışmalarını başlatıyor. Eğlence ve alışveriş anlayışına getirdiği yüksek standartlarla dünyada ve Avrupa’da birçok ödülün sahibi olan Akmerkez; lokasyon ve mağaza olarak Beymen için bir dönüm noktasıydı, Boyner Grup’un yeni projesi Phoenix’e de uğur getireceğine gönülden inanıyoruz" denildi.

Yepyeni bir konsept

Boyner Grup tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada ise, kod adı Phoenix olan yeni projeyle çok katlı mağazacılığa yeni bir boyut getirileceği ifade edildi. 

Tasarımını 3 farklı mimari grubun  yaptığı yeni mağazanın, 4 katta ve yaklaşık 7.000 metrekare alanda hizmet vereceği belirtilirken, Dünya perakendesinde uygulanan en güncel ve yenilikçi uygulamalarla alışılmışın dışında sürprizlerle dolu, yaşam ve sokaktan ilham alan bu yeni konseptin farklı bir mimari, farklı bir servis anlayışı ve teknolojik yenilikler içerdiği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.