Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ihracat cumhurbaşkanı HAVA HAREKATI Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan CUMA GÜNÜ tsk içişleri bakanlığı almanya ekipler 14 Nisan 2024 Gündem Özeti

BEYMEN Metropol İstanbul Açıldı

Yarım asıra yaklaşan tarihi boyunca pek çok ilke öncülük ederek Türk perakende sektörünü lüks kavramı ile tanıştıran, Türkiye’nin yanı sıra dünya lüks perakende sektörünün de önde gelen oyuncuları arasında yer alan BEYMEN, yeni mağazalarla büyümeye devam ediyor.

900’ü aşkın dünya markasının en yeni koleksiyonlarını aynı çatı altında modaseverlerle buluşturan BEYMEN, yeni mağazası BEYMEN Metropol İstanbul’u 07 Eylül 2019, Cumartesi günü İstanbul Anadolu yakasının gözde projesi Metropol İstanbul AVM’de açtı.

1.210 metrekarelik bir alanda hizmet veren BEYMEN Metropol İstanbul’da dünyaca ünlü markaların kadın- erkek hazır giyim, ayakkabı ve çanta, aksesuar ve kozmetik koleksiyonlarının yanı sıra Beymen Collection, Academia ve Blender markalarının en yeni kadın ve erkek koleksiyonları yer alıyor.

Üstün servis anlayışı, ayrıcalıklı hizmetleri, koşulsuz müşteri mutluluğu ilkesi ile kusursuz bir alışveriş deneyimi sunan BEYMEN Metropol İstanbul, uzman ekibiyle her gün 10.00-22.00 saatleri arası hizmet veriyor.

Anahtar Kelimeler:
BeymenBeymen Haberleri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.