Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası Hakkari çukurova belediyesi HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Bir Klasik Olan Ülker Ece Çikolata Bu Bayram Da Vazgeçilmez Olacak

Ülker kalitesiyle her bayram çikolata severlerin vazgeçilmezi olan Ülker Ece Çikolata, Kurban Bayramı’nda da ziyaretlerinize lezzet katacak.

Çeşnili ve dolgulu ürünler arasında lider olan Ece Çikolata içerisindeki bütün fındık ve yumuşak fındık kremasıyla çok lezzetli bir çikolata deneyimi sunuyor. Hediyelik, şeffaf kutu ve poşet olmak üzere 4 farklı ambalaj çeşidiyle Ece Çikolata, bayramda konuklara ikram etmek ve ziyaretlerde hediye edilmek üzere tüketicisini bekliyor.

ÜLKER HER BAYRAM YANINIZDA

Ülker, Kurban Bayramı’nda bayram coşkusunu yaşayan, gelenekleri günümüze taşıyan, paylaşmayı, ikram etmeyi ve hediye vermeyi seven herkesi buluşturan marka olmaya devam ediyor. Çikolata bayramlık ürünlerinde Ülker Ece Çikolata dışında, Ülker Çikolatin, Buklet, Coco Star, Albeni, Select, Lalezar, Beylerbeyi, Gökkuşağı, Sırma gibi farklı çeşitleriyle her damak zevkine uygun ürünleriyle raflarda yerini aldı.

Anahtar Kelimeler:
ülkerKurban Bayramı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.