Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Bosch Termodinamik İş Ortaklarıyla 'Kazan-Kazan'ıyor

 

Bosch Termoteknik, toptancı bayileri ile alt bayilerini kapsayan Bosch Partner Program ve Buderus Star Club aracılığıyla iş ortaklarıyla hem ‘kazan-kazan’ ilişkisi kuruyor hem de güçlü bir iletişim yürütüyor.

 

Bosch Termoteknik, iş ortaklarına verdiği büyük değer ve ‘Kazan-Kazan’ yaklaşımı doğrultusunda, toptancı bayileri ve son kullanıcıya montaj yapan alt bayileriyle Bosch markası için Partner Program, Buderus markası için de Buderus Star Club ile iletişim kuruyor. Bu programlar aracılığıyla alt bayilerle iletişime geçme fırsatı bulunurken, sektörün geliştirilmesine katkı sağlanarak üyelerin desteklenmesi de hedefleniyor. Ücretsiz teknik eğitimler ve partner destek hattını da içeren sadakat kulüpleri, aynı zamanda alt bayiler için yeni bir iş modeli sunuyor.

 

Bosch Termoteknik bugüne kadar Bosch Partner Program ve Buderus Star Club ile toplam 3.036 üyeye ulaştı. Üye sayısı her geçen gün artan programlar kapsamında61.805 cihazın kaydı gerçekleştirilirken, 16 teknik eğitim ve tanıtıcı organizasyon düzenlendi.

 

Kolay puan toplanıyor, çeşit çeşit ödüller kazandırıyor

Bosch Termoteknik sadakat programları, iş ortaklarına hem işlerini hem de uzmanlıklarını geliştirirken kolayca toplanılan puanlarla da birbirinden cazip hediyelere sahip olma fırsatı sunuyor. Her iki programda da katılımcılar puan toplayarak, 5 bine yakın ürünün yer aldığı zengin ödül kataloğundan kombiler, televizyonlar, beyaz eşya ve el aletlerine kadar farklı ürünleri kazanma fırsatı yakalıyor. Bu hediyelerin şimdiye kadar en büyüğü, 2015 yılında bir üyeye hediye edilen Fiat Fiorino marka otomobil oldu.

Bosch Termoteknik Manisa Fabrikasını ziyaret ederek üretimi yerinde görme fırsatı bulan bayilere ayrıca işlerini geliştirmeleri için ücretsiz eğitim, tabela, showroom ve pazarlama materyalleri konusunda da destek sağlanıyor. Ayrıca Partner Destek Hattı ile sorularına anında cevap veriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.