Öne Çıkanlar terörist cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs vakıfbank merkez bankası abd esnaf TarımÜFE 10 Kasım amerika bahçeli tsk

Bosch ve Sony İş Birliği Resmen Başladı

Bosch Güvenlik Sistemleri ile Sony Corporation arasında, video güvenlik çözümleri alanında satış, pazarlama ve teknik iş birliği resmi kurumlardan onay aldı.

İki şirket, ışık hassasiyetiyle bir arada sunulması planlanan ve Bosch’un yerleşik video analitiği ve en yeni tarihli bitrate yönetim teknikleriyle tamamlanan yeni standartlar geliştirmeyi amaçlıyor. Sony güvenlik sistemleri çalışanları, Bosch Güvenlik Sistemleri bünyesinde oluşturulan yeni satış ve pazarlama ekibine katıldı. Ortak geliştirilen ilk ürünlerin, 2018 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

"Ortaklık Hem Satış ve Pazarlama Alanında Hem de Teknik Anlamda İş Birliğini Kapsıyor"

Bosch Güvenlik Sistemleri ile Sony Corporation arasında video güvenlik çözümleri alanında kurulan iş birliği, antitröst makamlarının onayı sonrasında resmen başladı. Ortaklık hem satış ve pazarlama alanında hem de teknik anlamda iş birliğini kapsıyor.
 
Satış ve pazarlama ortaklığının bir parçası olarak, Sony’nin video güvenlik kameralarındaki satış ve pazarlama uzmanları, Bosch Güvenlik Sistemleri bünyesinde bu is özelinde oluşturulan ekibe katıldılar. Sony’nin Japonya hariç tüm pazarlardaki video güvenlik kameraları müşterilerine, söz konusu satış ve pazarlama ekibi tarafından hizmet ve destek verilecek.

Katsumoto, "Ortaklığımızı Daha da İleri Götürmek İstiyoruz"

Bosch bünyesinde Sony Güvenlik işinin satış ve pazarlamasından sorumlu Başkan Yardımcısı Michael Hirsch, iş birliğini “Müşterilerimize mükemmel denebilecek düzeyde destek ve hizmet vermek suretiyle Sony’nin ürünleri sayesinde işimizi daha da büyüteceğimize inancımız tam” diye değerlendirdi. Sony Corporation’ın Profesyonel Ürünler Grubu Başkanı, Görüntüleme Ürünleri ve Çözümleri Sektörü Başkan Yardımcısı Toru Katsumoto ise şunları söyledi: “Video görüntüsü kalite ve performansı konusunda sektörde lider kabul edilen uzmanlık sürecinden tamamen yararlanan, birlikte geliştirdiğimiz bu ürünleri içeren ortaklığımızı daha da ileri götürmek istiyoruz.”
 
Sony, altıncı jenerasyon G6 ağ kameraları bünyesinde sekiz adet yeni Full-HD (1080p) video güvenlik kamerasının üretimine başladı. Bu kameralar, video güvenlik kameraları sektöründe daha yüksek düzeyde netlik konusunda sürekli artan talebi karşılayacak nitelikte bulunuyor. Yeni G6 kameralarının yüksek duyarlıklı yetkinlikleri, görüntülerin renk bütünlüğünün olağanüstü düşük ışık ortamlarında bile yakalanmasını sağlıyor.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.